VANG biedt essentiële ondersteuning aan inzamelaars

Als inzamelende partij in de afvalsector begint de afvalketen bij u. Accurate gegevens en
duidelijke informatie zijn daarom voor u van het grootste belang. VANG helpt u hiermee!

VANG tool

Inzicht in complexe informatie

Jaarlijks verwerkt uw organisatie duizenden tonnen materiaal. Dit materiaal komt
van allerlei bronnen, heeft een zeer gevarieerde samenstelling en wordt ook weer verzonden naar allerlei partijen. Dit alles moet goed vastgelegd en gerapporteerd
worden aan de diverse afzenders, verwerkers en overkoepelende organisaties.

Als inzamelende partij speelt uw organisatie een fundamentele rol in dit alles. Door middel van gedetailleerde registratie is zo veel mogelijk informatie beschikbaar als kennis om het proces verder te stroomlijnen en inzicht in de prestaties te krijgen. 

VANG tool geeft dit inzicht: alle bewegingen kunnen hierin geregistreerd worden. Met behulp van VANG drive kan dit zelfs volledig automatisch. Hiermee creëert u een scherp inzicht, niet alleen voor uzelf maar ook voor alle externe belanghebbenden.

VANG verbindt uw organisatie met uw relaties. Zij hebben altijd actueel inzicht in voor hen relevante informatie. VANG heeft informatiebescherming hoog in het vaandel: partijen hebben geen toegang tot gegevens die niet aan hen relateren.

VANG monitor

Rapportage aan uw relaties

Alle gegevens die u verwerkt in VANG tool kunnen door middel van VANG monitor ook beschikbaar worden gemaakt aan uw relaties. Zo hebben de betrokken partijen altijd het gewenste inzicht en zijn alle gegevens altijd actueel.

U hoeft niet meer periodiek te rapporteren; klanten en gemeentes kunnen altijd zelf toegang krijgen tot de voor hen relevante gegevens.

Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de vertrouwelijkheid van gegevens: partijen krijgen alleen inzicht in de gegevens die voor hen zelf van belang zijn.

Verhalen uit de praktijk

We laten ons werk graag voor ons spreken.

VANG verbindt uw mensen met elkaar

Kortere lijnen van communicatie voor een gestroomlijnd proces

VANG plan is een gereedschap voor planners om het beheer en de uitvoer van de inzameling zo soepel mogelijk te laten verlopen.

In VANG plan uitgewerkte routes kunnen live met chauffeurs gedeeld worden. Deze kunnen vervolgens in de praktijk live door de chauffeur worden bijgewerkt met de laatste gegevens. Wijzigingen aan de route kunnen eenvoudig en tweezijdig gecommuniceerd worden: wel zo snel en bovendien veilig!

Bij inzameling beschikken de chauffeurs al over veel informatie, die al klaar staat op de digitale begeleidingsbrief. Deze informatie wordt ter plaatse aangevuld en vervolgens kan de inzameling direct worden doorgegeven via het overkoepelende VANG-ecosysteem.

Met VANG plan is iedereen altijd op de hoogte.

consultancy

De VANG consultants staan voor u klaar als u operationele ondersteuning nodig heeft tot onze producten en diensten, en de lessen die hieruit te leren zijn. Wij adviseren u graag over de inzet en effectiviteit van de diverse inzamelmethodieken, beleid en aanbestedingen.

U kunt desgewenst ook taken aan ons uitbesteden. Denk hierbij aan het verwerken van gegevens of het uitwerken van rapporten en kwartaalcijfers.

We bespreken graag de mogelijkheden!

Ontdek de mogelijkheden