VANG stroomlijnt uw administratieve proces

Uw organisatie verwerkt jaarlijks vele duizenden tonnen materiaal. Dit brengt ook
een grote administratieve verplichting met zich mee. VANG helpt u hierbij!

tool

VANG tool is een online platform om registratie
van goederen en het beheer van contracten te
stroomlijnen voor uitvoerende en regisserende
partijen binnen de gehele afvalketen.

Ontdek de mogelijkheden

afkeurapp

De VANG afkeurapp is een app die uw mede-werkers in staat stelt om eenvoudig afkeur te beheren binnen de aangeleverde materialen. Hierdoor blijft de balans altijd op orde en actueel.

De voordelen voor u

plan

VANG ontwikkelt diverse apps die het proces
van afvalinzameling, transport en registratie
sterk stroomlijnen. Met deze apps verminderen
we de administratieve last voor alle betrokken
partijen enorm.

Stroomlijn uw operationele proces

VANG tool

Inzicht in complexe informatie

Jaarlijks verwerkt uw organisatie duizenden tonnen materiaal. Dit materiaal komt van allerlei bronnen, heeft een zeer gevarieerde samenstelling en wordt ook weer verzonden naar allerlei partijen. Dit alles moet goed vastgelegd en gerapporteerd worden aan de diverse afzenders, verwerkers en overkoepelende organisaties.

VANG tool geeft u dit inzicht: alle bewegingen kunnen hierin geregistreerd worden, door middel van VANG drive eventueel zelfs volledig automatisch. Hiermee creëert u een scherp inzicht, niet alleen voor uzelf maar ook voor alle externe belanghebbenden.

VANG verbindt uw organisatie met uw relaties. Zij hebben altijd actueel inzicht in voor hen relevante informatie. Zo behoort ook het periodiek uitbrengen van rapportages tot het verleden: iedereen heeft altijd toegang tot de benodigde gegevens.

VANG heeft informatiebescherming hoog in het vaandel: partijen hebben absoluut geen toegang tot gegevens die niet aan hen relateren.

Verhalen uit de praktijk

We laten ons werk graag voor ons spreken.

VANG verbindt uw mensen

Kortere lijnen van communicatie voor een gestroomlijnd proces

VANG plan en de VANG chauffeurs-app voor digitale begeleidingsbrieven: een gouden combinatie om het beheer en de uitvoer van de inzameling te versoepelen.

In VANG plan uitgewerkte routes kunnen met chauffeurs gedeeld worden. Deze kunnen vervolgens in de praktijk door de chauffeur worden bijgewerkt met de laatste gegevens. Voor het digitaal verwerken van de gegevens kunt u vrijstelling krijgen bij het LMA, wat u flink wat tijd en een grote besparing in papieren administratie oplevert.

Bij inzameling beschikken de chauffeurs al over veel informatie, die al klaar staat op de digitale begeleidingsbrief. Deze informatie wordt ter plaatse aangevuld en vervolgens kan de inzameling direct worden doorgegeven via het overkoepelende VANG-ecosysteem.

Met VANG plan en de VANG chauffeurs-app is iedereen altijd op de hoogte.

VANG maakt afkeur eenvoudig

De VANG afkeurapp versoepelt het registratieproces

Aangeleverd materiaal is zelden helemaal zuiver. Als een (gedeeltelijke) lading afgekeurd wordt kan dit worden aangegeven in VANG decline. Het betreffende gewicht wordt dan in mindering gebracht op de totale aantallen en kan verwerkt worden als afkeurstroom.

Vervolgens kan er eenvoudig worden uitgezocht wie er beschikbaar is om het materiaal in ontvangst te nemen. Dit moet ook passen binnen de periodieke capaciteiten van en afspraken met deze partij, en ze moeten er maar net tijd en ruimte voor hebben.

Als een container klaar is voor verzending maakt de VANG akeurapp het eenvoudig om  een passende bestemming te vinden voor het materiaal. Deze kan dan meteen aangemeld worden, zodat de ontvanger ook weet dat men een zending kan verwachten.

consultancy

De VANG consultants staan voor u klaar als u operationele ondersteuning nodig heeft tot onze producten en diensten, en de lessen die hieruit te leren zijn. Wij adviseren u graag over de inzet en effectiviteit van de diverse inzamelmethodieken, beleid en aanbestedingen.

U kunt desgewenst ook taken aan ons uitbesteden. Denk hierbij aan het verwerken van gegevens of het uitwerken van rapporten en kwartaalcijfers.

We bespreken graag de mogelijkheden!

Ontdek de mogelijkheden